Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampon használható vakbélgyull...

Tampon használható vakbélgyulladásnál?

Figyelt kérdés

Azt hallottam hogy ha valakinek vakbélgyulladása van ami belső gyulladás az rossz hatással van a tamponra, mert nagyobb az esélye a gyulladás miatt toxikus sokk szindrómára. Ez igaz?

Szóval a lányoknál ha vakbélgyulladás van és még nem műtötték meg mert úgy gondolták hogy jegelhető, akkor felejtős a tampon míg meg nem műtik?

2015. dec. 4. 14:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Aki ezt mondta,az IDIÓTA!

Egy medikus.

2015. dec. 4. 15:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen - egy napig. Utána úgyis meghal a vakbélgyulladás miatt, ha nem műtik meg azonnal.
2015. dec. 4. 17:25
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm ezeket a roppant jó válaszokat. Úgy gondoltam hogy itt normális választ kapok... de nem. Nem kell ilyen stílusban válaszolni, szerintem normálisan kérdeztem meg.

Amúgy meg 2. válaszolónk van akit sosem műtenek meg mert mindig lefagyasztja, na de most bővebb lett tudásod.

2015. dec. 5. 10:57
 4/6 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Normálisan válaszoltunk,mind a ketten.

A "lefagyasztás" mit jelent? Taníts mester,mert úgy látszik,hogy a SOTE nem elég nekem!

2015. dec. 5. 11:02
 5/6 anonim ***** válasza:

A SOTE önmagában még sok mindenre nem lesz elég:))

Öreg orvosok tudnak erről mesélni (lefagyasztás). Régebben még csinálták bizonyos esetekben..

2015. dec. 5. 11:16
 6/6 anonim ***** válasza:

5.

A lobotómiát is csinálták régen.

2015. dec. 5. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!