Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sos! Mit tegyek? Holnap...

Sos! Mit tegyek? Holnap menjek és vegyek anti bébi tablettát?

Figyelt kérdés
Ma este együtt voltam a barátommal,de csak egy óvszer volt. Második alkalomkor nem védekeztünk és ment belém,sajnos. Vasárnap kellene,hogy megjöjjön,de a második alkalom után elmentem wc-re és véreztem,piros volt,most nem folyik annyira,de olyan rózsaszines pirosas a folyásom. Nagyon fájnak a melleim és görcsölök. Tudom,tudom felelőtlenek vagyunk,most történt először,de nagyon félünk. Többet nem fog ,tanultunk belőle..
2015. dec. 2. 23:55
 1/7 A kérdező kommentje:
2 hónapja mindig előbb jön meg,egy héttel kb. de nagyon felfáztam az elmúlt hetekben.
2015. dec. 2. 23:57
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Uhh eszed annyi, amennyi látszik.
2015. dec. 3. 00:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Tudom,de mindenkivel megtörténhet.
2015. dec. 3. 00:00
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Dehogy történhet. Én sose csinálnék ilyet. Menjél, vegyél. esemény utánit tudsz, nem antibébit.
2015. dec. 3. 00:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Dehogy történhet meg bárkivel... Barátommal nem szexeltünk, ha nem volt gumi. De általában előre vettünk, hogy legyen 2-3 minimum. Szóval ez nem mentség. Még akkor is lehetsz terhes, ha időben kihúzza, mert az előváladék is tartalmaz spermiumot. És attól is lehetsz terhes, hogy most megjött (mert gondolom, azért vérzel).

19L

2015. dec. 3. 00:54
 6/7 anonim válasza:
60%
Ne aggódj, menj el a háziorvosodhoz, kérj 72 órás tablettát, és minél előbb vedd be. Tanulj belőle.
2015. dec. 3. 01:00
 7/7 anonim ***** válasza:
84%
Kiakadtam ezen a "mindenkivel megtörténhet"-en. :D Az történhet meg mindenkivel, hogy kiszakad a gumi, nem az, hogy anélkül csinálja.
2015. dec. 3. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!