Hamarosan eljön az a pillanat amikor először kell nőgyógyászhoz mennem. Kérhetek tanácsot?
Figyelt kérdés
Szóval... Az a helyzet, hogy nemsoká abban a korban leszek, hogy nőgyógyászhoz menyjek. Igazság szerint nagyon szégyenlős vagyok, ezért nem nagyon merek se anyummal, se a nővéremmel beszélni erről.( Ők se nagyon hozzák fel ezt a témát, meg ha fel is hozzák kellemetlennek találom és próbálom kikerülni.)Az útóbbi időben egyre többet gondolok erre, hogy milyen lesz. Hogy pontosan mit is fognak csinálni.(Oh... Drága gyerekkor, és a boldog tudatlanság) Félek is. Nem sokat foglalkoztam eddig ezekkel a női témákkal.
Sokat jelentene, ha valaki elmondaná, hogy is megy ez, és, hogy pontosan hány éves korban is kellene először menni, mi lesz az első alkalomnál, meg hasonlók.
2015. dec. 2. 11:49
11/11 anonim válasza:
Én elsőre egy férfi dokihoz mentem és nem nagyon kérdezett ki előtte vizsgálat közbe feltett egy két kérdést,de nekem nem tetszett a stílusa.Így legközelebb egy magán női nőgyógyászhoz mentem aki tényleg leültetett beszélgetett velem és csak azután vizsgált csak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!