Hogy beszélhetünk le valakit a fogyásról?
Valahogy meg kéne értetni vele azt, amit ide leírtál. Valószínűleg zavarja a külseje, önértékelési zavara van, ezért akar fogyni.
Kerülőmegoldás lehet, ha sportolásra veszitek rá. Ugye az nem diétát jelent, és nem fog fogyni tőle, viszont jobb alakja lesz neki, és javul az erőnléte, állóképessége. Szerintem ebbe még ő is belemenne.
Én azt mondom, ne így próbálkozzatok. Nézzetek ki valami sportot, ami érdekes lehet. Ilyen lehet akár a tenisz, fallabda, vagy bármi. Kicsit járj utána neten, milyen sportok is vannak. Úszás is szóba jöhet. És hívjátok meg egy közös sportolásra. Persze ne így, nyíltan megmondva, hanem kb. így: Szia, barátnőimmel megyünk most fallabdázni, van kedved jönni?
Persze, lehet azt mondja, hogy nincs. Akkor semmi gond. Szervezzetek közös programot, és abban azért legyen benne egy sport.
Előbb-utóbb rá kell, hogy érezzen az ízére, és akkor önmagáért fogja szeretni az adott sportot. Amikor az ember sportol, nem a fizikai erőnlétre, meg ilyenekre gondol, egyszerűen csak arra, hogy ez milyen jó, mennyire jól esik. Ha sikerül önmagáért megszeretnie egy sportot, akkor csinálni fogja.
De én is azt mondom, itt komoly probléma állhat a háttérben.
Ez személyes kérdés lesz, de van neki, vagy volt neki korábban párkapcsolata?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!