Ha valószínűleg a fog. Gáló tablettától híztam sokat, a nőgyógyász írni fog nekem másfajta tablettát?
Figyelt kérdés
2015. dec. 1. 13:17
1/3 anonim válasza:
Igen, de... nem, az ember attol hizik, hogy tobbet eszik, mint amennyire a szervezetenek szuksege van.
Nincs ebben semmi magia.
2/3 anonim válasza:
A fogamzásgátlótól úgy lehet hízni, hogy a hormonok mellékhatásaként étvágyat növel. Most ezt vagy leküzdöd, vagy eldobod a gyógyszert (amúgy is érdemes, mert méreg). Másik fogamzásgátló ezt nem valószínű hogy megoldja, mert mindben hormon van, mindnek van mellékhatása.
Annyit még hozzáfűznék, hogy terembe járok edzeni, és sok fogamzásgátlót szedő lány panaszkodik arra, hogy alig, vagy nagyon lassan fogy, szerintem ebben is lehet ludas a gyógyszer.
3/3 anonim válasza:
Én nem ettem többet, mivel cukorbetegként grammra pontos diétám van, mégis híztam 15 kilót a bogyótól, kedves első :))
Kérdező: inkább hagyd abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!