Cickafarkfu teatol tenyleg el lehet vetelni?
Figyelt kérdés
2015. nov. 30. 10:35
1/7 anonim válasza:
Igen. Bizonyos gyógynövények, teakeverékek vetélést okozhatnak, ilyen pl: a cickafarkfű, körömvirág, orbáncfű, boróka.
2/7 anonim válasza:
Nem. A cickafarkfű a fogamzóképesség növelésében segít elvileg. (Valamint ha ennyire egyszerű lenne elvetélni, szerinted minek mennének a nők abortuszre a kórházba...?)
3/7 anonim válasza:
Szerintem nem. Én petefészek-gyulladásra ittam. Lehet, hogy terhesség esetén nem ajánlott, mint sok más gyógynövény.
4/7 anonim válasza:
A cickafarktól nem tudom, de a csombormentától igen. Az indiánok ezt használták "abortusz" helyett.
5/7 anonim válasza:
Nem ajánlott terhesség esetén, mert habár segít a ciklust rendszerezni, ugye ott sem mindegy, hogy mikor issza az ember. Én ittam is a ciklusom rendszerezésére, meg hasi panaszokra. Közben meg terhes voltam, csak nem tudtam róla, mert évente egyszer menstrualtam, így nem tűnt fel, hogy kimaradt, hat hetesen teszteltem, akkor jöttem rá. Onnantól nem ittam, de addig minden nap 2-3 csészével. Szerencsére nem okozott gondot. Az, hogy vetélést okozhat, nem azt jelenti, hogy okoz is. De aminél csak 1% esély is van, hogy vetélést okoz, azt már kismamáknak nem ajánlják, minek kockáztatni. De mivel kis százalékban vezet csak valóban bajhoz, így magzatelhajtásra meg nem jó módszer. Arra csak az abortusz van.
6/7 anonim válasza:
A cickafark elsősorban gyulladáscsökkentő, görcsoldó hatása miatt kedvelt a nők körében, várandósként azonban mondj le róla, mert növeli a spontán vetélés esélyét.
Ha feltételezed,hogy terhes vagy akkor ne idd a cickafarkteát,de ha azért szeretnéd inni,hogy elmenjen a baba az nagy hülyeség,inkább fordulj orvoshoz.
7/7 anonim válasza:
hogy menstruáltál évente egyszer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!