Elfelejtettem bevenni két antibébit. Lehet így gond?
A második hétnél tartok, csütörtök este vettem be az utolsót, ma reggel jutott eszembe, hogy basszus. Reggel bevettem egyet gyorsan, délután éreztem, hogy görcsölök, gondolom meg akar jönni a bajom. Elolvastam a betegtájékoztatót, azt írja, hogy minél hamarabb be kell venni a kimaradtakat, majd folytatni ahol abbamaradt. 3 órakor délután bevettem a szombatit, ma este pedig beveszem a szokásos adagot.
Van egy kis pecsételő vérzésem, görcsölni már nem görcsölök. Jövő hét végén esedékes a havibajom.
Folytathatom a bogyót, vagy hagyjam, hogy megjöjjön a bajom, és utána kezdjek új levelet?
Nem kellett volna késve bevenni, hanem most megtartani az egy hetes szünetet szerintem. Így most már mindegy, szedd végig a levelet, de védekezzetek gumival egy hétig.
19L
Teljesen mindegy hogy hívom, ugyanarról beszélünk. Nekem havibaj, neked menstruáció. Szerintem nem degradáló.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!