Először használtam tampont. A művelet végefelé fájt. Hogyhogy? Mi van ott belül, ami fájhat?
Figyelt kérdés
Szóval minitampon. A tampon már egészében ben volt a hüvelyemben, de nem ment tovább a bejáratnál. Toltam minden irányba, szerintem egész laza voltam (régebben egyáltalán nem ment be, az eleje se) és mégis fájt, ott belül...De mitől fájhat ott? Ha simán az ujjammal próbálkozom beindult állapotban, ott nagyon bent így is fáj. És nem értem...Valami baj lehet?2010. márc. 21. 17:01
1/3 anonim válasza:
Hát lehet h rossz a műveleti sorrend vagy a kidobók nem engednek be mert nincs jegyed :S
2/3 anonim válasza:
Vagy nem volt elég erős a vérzésed, és száraz voltál, vagy szűk a hüvelyed, vagy csak rosszul csinálod!
Ezeket anyukám mondta, ő nőgyógyász, de ezek csak ötletek, írj privit, ha valamire kiváncsi vagy, és akkor megkérdezem anyumat szívesen:)
17 L
3/3 A kérdező kommentje:
Első válaszolót nem értem, mibe köt bele... Másodiknak meg köszi szépen, szóval akkor nem lehet nagy bajom, csak tapasztalatlan vagyok...
2010. márc. 21. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!