Hólyaghurut vagy nőgyógyászati probléma?
Nekem is ugyanez van, illetve volt kb. 1 hónapja, nekem az orvos azt mondta, hogy húgyúti fertőzés, felfázás, bár nálam már kezdeti vesemedence gyulladás volt és kaptam antibiotikumot. Az én tüneteim sem olyanok voltak, mint amit a neten írnak, nekem nagyon begörcsölt az alhasam, ami átsugárzott a baloldali vesémre. Alig bírtam megmozdulni.. vizelési inger nekem is volt, de nem csípett meg ilyenek, inkább nekem is alhasi fájdalmaim voltak. Viszont azt mondta a dokim, hogy erre számítsak ebben a hideg időben, mert nagyon könnyen fel lehet fázni. Hiába öltözöm fel rendesen, soha nem mászkálok a lakásban sem mezítláb, nincs kint a derekam, most megint előjött a fájdalom, szintén kisugárzik a baloldali vesémhez. De patikában ajánlottak egy szirupot, Urogin szirup, tegnap kezdtem el a kúrát és már nem fáj annyira a hasam és a derekam sem. Szóval csak ajánlani tudom.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!