Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok nektek a harmadik...

Lányok nektek a harmadik menstruációtok egyből a 28. napra jött meg?

Figyelt kérdés
2015. nov. 26. 18:03
 1/9 anonim válasza:
Nekem kezdettől fogva elég rendszeres volt a ciklusom, de ez egyéntől függ. Az egyik barátnőmnek néha 3-4 hónap is eltelt két menstruációja között, mire szép lassan ,,beállt" a ciklusa...
2015. nov. 26. 18:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Nekem az a baj hogy az elsőt nem írtam fel mivel 1napig tartott. és én hülye nem irtam fel.
2015. nov. 26. 18:31
 3/9 A kérdező kommentje:
de most ahogy számolgatom. 26 nap kimaradás volt
2015. nov. 26. 18:33
 4/9 anonim válasza:

A leges legelsőt?

Hát az nem baj... akkor majd a következőt... :D

2015. nov. 26. 18:33
 5/9 anonim válasza:

Az a lényeg, hogy ha megjön, akkor pl. egy kártyanaptárba írd fel. Vagy ha eddig ezt nem tetted, akkor majd a következőt mindenképpen írd fel.

Hidd el, ha pl. nőgyógyászhoz mész, kérdezhetik a menstruációkat...

2015. nov. 26. 18:38
 6/9 A kérdező kommentje:

Anya is mondta.

de mindig kimegy a fejemből.

Másodikat azt fejből tudom.

jövöhéten kéne megjönnie. És ha pl késni fog akkor mindennap legyen bent betét vagy hogy csináljam ha nem tudom mikor fog megjönni?

2015. nov. 26. 18:40
 7/9 anonim ***** válasza:

Használj tisztaságit és pár óránként nézz el a mosdóba, akkor észreveszed ha menstruálsz és eü betétre tudsz váltani.

Anno nekem pont 28 napra jött meg az elejétől kezdve, majd rá vagy két évre kitolódott. Azóta 30 naponta menstruálok.

2015. nov. 26. 23:09
 8/9 anonim ***** válasza:

A mensi az előző mensi első napja után 21-28 napra,valakinek 32 napra akár jön meg.Tehát egyik hónapba megjöhet 21 napra,másiknál akár 27 napra.Nagyon ritka hogy valakinek mindig ugyan annyi naponta jöjjön meg.

Sőt az első pár évben heetekre,hónapokra kimaradozhat,csúszhat,korábban jöhet meg,van hogy nagyon rövid ideig 2-3 napig,vagy túl sokáig tart 10-12 napig akár.

2015. nov. 27. 18:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Nekem 5 napig tartott az otodik napon tesi óra után jött egy nagyon pici. a negyedik napon meg egésznap semmi
2015. nov. 27. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!