Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Feszülő mellkas, mellek...

Feszülő mellkas, mellek jobban inkább a bal mellnél. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
2015. nov. 25. 13:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Jó a melltartód mérete-fazonja?

Nem szorít, nem lógnak-e ki belőle alul, oldalt?

Méretre is jó?

2015. nov. 25. 13:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Hu erre nem is gondoltam h ilxentől lehet. Melltartóban nem veszem észre h feszül inkább mikor itthon vagyok melltartót nékkûl pópoba olyankor olyan érzés mintha húznák lefelé a melleim .. Ha pedig kicsit megemelem semmi baj .. 😊 Lehet h túl nagy a mellem és ez miatt van ??
2015. nov. 25. 13:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesírásért! * melltartó * pólóban
2015. nov. 25. 13:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez lesz akkor a ludas. NEkem kicsik vannak ugyan, de mivel a melltartóban nem kell törniük magukat, hogy tartsák a saját súlyukat, ezért addig , amíg rajtad van a béklyó nem érzed. Mihelyst leveszed, az ernyedt, és az évek alatt megnyúlt szalagok és izmok szinte lezuhannak, ezért érzed hogy fáj.

Mivel írod nagyok is, így jobban érzed, hiszen nehezebbek.

Válts melltartót (én a sportmelltartót javaslom), és kezdj el sportolni (ne ilyen divatos álsportot, hanem rendes, igazi testet-szellemet megmozgató-erősítő sportot, mondjuk ússzál).

2015. nov. 25. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!