Ez normális? Valami bajom lehet?
Figyelt kérdés
Már 3 éve jött meg az elsõ menstruációm és kèt éve vált rendszeressé...mindig 4-5-6 napot tartott és àltalában sok vér "folyt"...ebben a hónapban is megjött de csak 2 napra és csak úgy pecsételten,elég lett volna 2 betét erre a napra...fura, hogy csak ennyi napot voltam és keveset "folyt"? Valami bajom lehet? 13/L2015. nov. 23. 21:16
1/7 anonim válasza:
Nincs semmi bajod, a vérzés erőssége változó.
2/7 A kérdező kommentje:
Huh köszi a gyors választ!Csak azért kérdeztem meg mert 2 ismerõsõmnek is volt így ès mind kettõnek más "betegség" volt a baja...csak nekem kevesebb idõt tartott ezért kérdeztem meg
2015. nov. 23. 21:24
3/7 anonim válasza:
13 évesen még szabálytalan lehet a ciklusod, mert majdnem gyerek vagy, változik a tested, azzal együtt változik a havi ciklus is. Ha a következő hónapban is ilyen, szólj anyukádnak és mnejetek el tini nőgyógyászhoz, mert akkor már lehet gond, egy alkalom miatt ilyen korban én nem aggódnék.
4/7 anonim válasza:
Még nem kell aggódnod.
Nem állt be rendesen.
Ha folytatódna akkor Menj el orvoshoz, de 1-2 alkalom még felnőtt korban sem gond.
5/7 anonim válasza:
Hülyeséget ne írjunk, felnőtt korban rendszeres ciklus mellett igenis gond az ilyen, nagyon durva lelki proéblémák kellenek ahhoz, hogy ilyen testi tünetet produkáljon az ember.
6/7 anonim válasza:
Semmi bajod sincs, ez normális a korodban.
7/7 A kérdező kommentje:
Huh kösz...csak az is van, hogy volt 3 nõgyógyász a suliba és azt mondták mind 3 hogy ez csak 2 évig kellene így legyen de ez már a 3.-dik év és azért ilyedtem meg
2015. nov. 24. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!