Menj orvoshoz, mert a különféle kúpok meg kenöcsök nem minden féle gombafertözésre hatásosak, és ha összevissza kezeled magad, akkor idövel semmi nem fog hatni. Elöször azt kell megállapittatni, hogy milyen gomba okozza a fertözést, és utána specifikus szert használni, amit csak az orvos tud meghatározni.
2010. márc. 20. 21:25
2/14 anonim válasza:
Próbáld ki a betadin kúpot. (asszem ez a neve). Nem kell feliratni orvossal, elég sok fajta fertőzésre jó. Barátnőm próbálta, neki bevált.
2010. márc. 20. 21:34
3/14 anonim válasza:
Ne kísérletezz. Többféle gombafertőzés van.
2010. márc. 20. 21:37
4/14 anonim válasza:
Csak nem lehet ártalmas ha vény nélkül kapható. Ha nem hat, majd akkor elmegy orvoshoz.
2010. márc. 20. 21:38
5/14 anonim válasza:
Egyébként a legjobb a gyno-pevaryl kúp. Tényleg csodákat tesz. Amikor már majdnem a halálomon voltam (tényleg annyira fájt,hogy teljesen elfehéredtem, majdnem össze estem) egy kúp után semmit nem éreztem. Az a baj csak orvos írhatja fel.
2010. márc. 20. 21:43
6/14 anonim válasza:
Szia!Nekem a CNS kúp vált be.Kb. 500 ft és nagyon jó!De azt hiszem hogy vényköteles.
2010. márc. 20. 22:19
7/14 anonim válasza:
"Csak nem lehet ártalmas ha vény nélkül kapható. "
Maga a kúp nem, csak ha nem az adott gomba ellen hatásos, akkor csak legyengiti a szervezet ellenállóképességét és EZÉRT árt.
Nem értem, hogy miért nem értik meg itt az emberek, hogy különféle fertözésekre különféle kezelés kell, és a nem megfelelö csak rontja a helyzetet.
2010. márc. 21. 10:05
8/14 anonim válasza:
Utsóval én is egyetértek. Mi a fenéket kell kísérletezni.
Aztán meg csak legyen benne 1 hatóanyag, amire allergiás vagy és neked annyi.
Sok hülye ember, aki azt hiszi, hogy ami neki jó volt, az másnak is.
2010. márc. 21. 11:19
9/14 anonim válasza:
"Sok hülye ember, aki azt hiszi, hogy ami neki jó volt, az másnak is."
Tudod ez a gyógyszer nem csak nekem hatott, hanem az ismerettségemben lévő 11 nőnek, és mindenki agyon dicséri. De ha te mondod biztos csak véletlen :)
Valaki írta, hogy allergiás lehet egy összetevőre. Na hát, szerinted az orvos minden egyes összetevő ellen megvizsgálja? Csak kiír egy gyógyszert és kész. (tapasztalat, már vagy 8-szor voltam ilyen ügy miatt) És amikor legelsőre elkaptam valamit, nem az orvoshoz mentem, hanem a gyógyszertárba venni valami kúpot. Nem hatott, és elmentem az orvoshoz. Ezt elmondtam neki is, és tudod mit mondott? Hogy jól tettem (!). Na jó, de bálotom ti biztos okosabbak vagytok mint az orvosok :)
2010. márc. 21. 14:15
10/14 anonim válasza:
Egyébként meg írtak már fel olyan gyógyszert ami nem hatott, mégis élek még :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!