Hogyan idézhetném elő a menstruációm?
Figyelt kérdés
Több,mint másfél hónapja késik.1 hete görcsölgetek,de semmi..
Terhesség kizárva.
Olvastam pár helyen,hogy vörösbor fogyasztásával és melegvizes fürdővel előidézhetem.Próbáltam,nem vállt be.
Esetleg valaki tudna nekem tuti házi tippeket adni?:)
Előre is köszi!
2015. nov. 21. 18:40
1/7 anonim válasza:
Nőgyógyász!
Lehet, hogy valami bajod van, azért maradt ki. Nem érdekel, hogy mi lehet az?
Lehet, hogy pl. cisztád van.
2/7 A kérdező kommentje:
Voltam már orvosnál.Norcolut-ot írt fel,de ilyen hormonos gyógyszereket nem szeretnék szedni.
2015. nov. 21. 18:54
3/7 anonim válasza:
És nem nézett a doki uh-t? Mert nekem volt mikor 2-3hetet késett elmentem dokihoz hasi uh-t csinált és mondta is egyből,hogy mindjárt meg fog jönni mert vastag a méhnyálkahártya,és 1-2nap múlva meg is jött.
4/7 A kérdező kommentje:
Nézett hüvelyi Uh-t,igazából annyit mondott,hogy minden rendben van.Aztán ugye felírta a Norcolutot.
Azt is olvastam,hogy ilyenkor a csalántea segíthet.Igaz lehet?
2015. nov. 21. 19:16
5/7 anonim válasza:
Szexelni kellene..
Persze gumival!
Nem vicc!
6/7 anonim válasza:
De ha minden rendben van, akkor miért nem jött meg? Valami oka biztosan van.
Én elmennék egy másik dokihoz is. Az hátha tud valamit.
7/7 anonim válasza:
lehet pajzsmirigy probléma miatt is, nem ártana kivizsgálni.. most nekem se akar megjönni és én erősen arra gyanakodok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!