Miért nem tudom feldugni a mini tampont? 14\L
Minden ki tud jönni, egyébként egyetértek minden előzővel.
Kérdező,a tampon papírján szokott lenni ábra.
A hüvelynek van egy görbülete, sokat segít, ha előbb az ujjaddal tapintod ki, hova és milyen ívben kellene benyomni. Mindezt nedves állapotban, amikor erős a vérzés, akkor a legkönnyebb.
Ha így sem megy, akkor lehet, hogy extrém szűk vagy (de akkor már az ujj se megy be fájdalom nélkül). Hallottam már ilyesmiről, ritka, de létezik.
Remélem, összejön, én annyira utáltam a betétet, hogy a legelső alkalommal ész nélkül mentem tampont venni 11 évesen. Amúgysem ér sokat egy betét erősebb vérzésnél, a tampon+betét kombó mégiscsak tovább bírja... Hatalmas vastag pelenkafélékben nem járhatunk.
En leszoktam ulni, szetrakni a labaimat es egy tukorrel nezem, hogy mindent jol csinalok-e:D
Ezeket persze csak otthon, nem rohangalok suliban egy tukorrel
En ugyan ezzel szenvedek, ma probaltam elosszor, 15 eves vagyok es egyszeruen nem megy, nekem muszaj lenne mivel tancolok es igy a betet elegge kellemetlen meg undi lenne, nem erzek ra az iranyra,hogy megis merre kene felnyomni
Milyen pozban a "legajanlatosabb"? Vagy ez tok egyeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!