Teherbe lehet esni és szülni méhszájsebbel? Okozohat ez valami problémát?
Figyelt kérdés
Az orvos meg akar operálni mielőtt terhes leszek. Valahol azt olvastam, hogy előfordulhat, hogy a műtét után nem is lehet gyerekem. Ezért biztos, hogy nem hagyom magam operálni.2010. márc. 20. 15:09
1/2 anonim válasza:
nekem mikor megállapították a terhességet,akkor mondta a doki,h van méhszájsebem,azóta már megszültem,voltam kontrollon is,és egyik doki se mondta,pedig páran látták,h lenne...
2/2 anonim válasza:
Nekem is volt méhszájsebem, amit kikezelt az orvos az úgynevezett fagyasztásos eljárással, de nekem nagyon kicsi volt a seb. Akkor a lányom már 4 éves volt, most 38 hetes terhes vagyok.
Viszont a barátnőmnek elég komoly volt a sebe, amit valóban meg is műtöttek neki, és elmondta az orvos, hogy egyáltalán nem vagy pedig nagyon nehezen fog teherbe esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!