Csajok! Meddig volt rendszertelen a menstruációtok? (- mikor jött meg? Mennyi idős voltál? Meddig volt rendszertelen? Stb)
Figyelt kérdés
2010. márc. 20. 14:43
1/12 anonim válasza:
Nekem 13 éve jött meg, most vagyok 26 és még mindig nem rendszeres. Voltam orvosnál azt mondta ez normális lehet, nem kell aggódni, van akinek soha nem áll be rendesen.
2/12 anonim válasza:
13 éves voltam,amikor megjött,az első pár hónapban rendszertelen volt,azóta egész pontos hálistennek:)
3/12 anonim válasza:
Nekem 11,5 és fél évesen jött meg és még mindig nem állt be. Nagyon ritkán jön meg 3-4 havonta, de van hogy fél év kimarad, és ha meg is jön, akkor is csak pár nap nagyon gyenge vérezgetés. Hormonproblémára gyanakszik az orvos.
15/l
4/12 anonim válasza:
nekem 11 évesen jött meg és mindig rendszeres volt.
kivéve mikor anorexiás voltam és 8 hónapig nem jött meg.
17N
5/12 anonim válasza:
11 évesen jött meg először, most 15 vagyok, de nagyon rendszertelen. van hogy 25 napra jön meg, valamikor meg 35-re..
6/12 anonim válasza:
11 évesen jött meg, és utána egyből beálltam 30napos ciklusra :)
13/L
7/12 anonim válasza:
12évesen jött meg.Az első 4-5hónapban voltak 4-5napos csúszások.Utána beállt és mostmár csak néha 1-1napot késik.
15/L
8/12 anonim válasza:
Nekem 13 évesen jött meg, nyáron. És még mindig rendszertelen, mindig kiszokott hagyni 1 hónapot, és reggel meg csak úgy rámtör hogy véres a bugyim.
9/12 anonim válasza:
15 évesen gyógyszerrel.Azóta se jön meg gyógyszerek nélkül.24L.
10/12 anonim válasza:
13 éves voltam és nekem nem volt rendszertelen,max 1-2 napos késések voltak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!