15/L szőrösödöm mindenhol, női hormontabletták közul melyik a legjobb, amit vény nélkül lehet kapni?
a saját testeden ne barkácsolj, ha lehet..
a mindenhol az lehet ám bárhol is.. akkor kezd izgalmas lenni, ha az arcszőrzeted is halványan látszik..ha a nemi jelleg erősebb, az borotvával megoldható...ha máshol is, és erősen, akkor inkább orvos..anyukád mit szól az ötletedhez?
tudom, a kérdésre nem válaszoltam, de a test nem játék..pláne ilyen fiatalon...lehet, hogy csak benézted?
Vény nélkül felülsz a villamosra és felkeresed az orvost aki a szükséges vizsgálatok után felír gyógyszert.
Otthon ne kezdd el hobbiból gyógyszerezni magad, mert esélyes, hogy kis idő múlva újabb kérdéssel térnél ide vissza.
Mit jelent az, hogy mindenhol?
Amúgy jól mondják az előttem lévők, menj orvoshoz, ő majd elküld megfelelő vizsgálatokra és segít megoldani a problémát.
Kedvenceim az ilyen kérdések, barkóbázzuk ki, mi az, hogy mindenhol...
Bár az még klasszabb, mikor a 15 éves gyerek kitalálja, hogy elkezd valami random hormont szedni és akkor nem lesz szőrös... Tényleg nem az életképességre nevel az iskola :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!