Lehetséges hogy a szoláriumtól?
Figyelt kérdés
tegnap este voltam szolizni mivel 2-3 hete nemvoltam és általában 5 perceket szoktam heti 1x, és tegnap rászántam magam hogy 10 perc szoli, de + kaptam 2 perc ajándék szolit, ugyhogy 12 perc szoli volt..nem volt semmi bajom tényleg egészen normális volt...másnap azaz ma...furcsán ébredtem... a testem tiszta piros és nagyon égedt és viszketet amikor megdrzsöltem feldagadt, lefürödtem hideg vizben... az sem segitett valami nagyon... és most az arcam piros mint a paprika (soha sem piros az arcam) nagyon égek, és a szám is nagyon...segitség.. mi a baj?2015. nov. 15. 09:48
2/8 A kérdező kommentje:
nem lehet h belső lázam van? nagyon ég a tüdőm is...
2015. nov. 15. 16:43
3/8 anonim válasza:
mondom megégtél, menj orvoshoz!
amúgy mi a szent szar az a belső láz??? nincs olyan
4/8 A kérdező kommentje:
nézz utána:D és az nagyon nagy baj ha nem megyek el orvoshoz?
2015. nov. 15. 16:51
5/8 anonim válasza:
linkelj már nekem egy hiteles forrást az ún. "belső lázad" létezéséről...miután elmentél az orvoshoz! amúgy igen, baj, ha nem mész orvoshoz, pláne, ha már a tüdőd is fáj
6/8 A kérdező kommentje:
és mit fognak csinálni ott?:(
2015. nov. 15. 17:49
7/8 A kérdező kommentje:
nagyon viszket az arcam is...
2015. nov. 15. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!