Mitől lehet hogy nem jön meg de a teszt negatív?
Figyelt kérdés
Két hete késik a menszim és fáj a hasam alja teszteltem már rengeteget de mind negatív lett ezidáig mindig napra pontosan megjött (kivéve mikor terhes lettem) volt egy gombás fertőzésem amit kezeltem canesztennel és rendbe is jött de nem tudom esetleg attól késhet e ennyit?
jövőhét szerdára kaptam időpontot a nőgyógyászhoz de nagyon idegesít ez a dolog.
2015. nov. 15. 09:01
1/3 anonim válasza:
gyulladás, hormon ingadozás, stressz... de terhesség is lehet...
2/3 anonim válasza:
igaz én még fiatal vagyok,18, de nekem nagy bajom volt ezzel , bár főleg nyáron. Nem tudnám megmondani mi lehetett a bajom de simán kimaradt egy hónap ... vagy csak barnáztam egy hetet.. nem hiszem, hogy a gomba ilyet befolyásolhat, de elvileg a stressz viszont tudja
3/3 anonim válasza:
Betegség, felfázás, antibiotikum vagy stressz? Egyébként nagy ritkán ki szokott maradni egy hónap, ezzel sincs baj, mert nem gép vagy.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!