Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitol keshet? Lehetek terhes?

Mitol keshet? Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
6 napja kesik a menszeszem,a baratommal nem fekudtunk le,csak annyi volt,hogy a makkjat,epp,hogy berakta,de ki is huzta! Ugye ettol nem lehetek terhes? Gondoltam arra,hogy a most szedni kell gyogyszereket,meg kaptam egy antibiotik injekciot,ettol keshet? Nem hiszem,hogy ennyitol tethes lennek,hogy a makkjat rakta be es mondtam neki azonnal h huzza ki,mert vagy gumival vagy sehogy.! Szerintetek?

2015. nov. 14. 08:15
 1/5 A kérdező kommentje:
Elnezest a hibakert,telefonrol vagyok,es kicsit akadozik,meg lefagy!:)
2015. nov. 14. 08:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem sem valószínű hogy terhes vagy, egy teszt azért nem árthat.
2015. nov. 14. 08:21
 3/5 anonim ***** válasza:
De a spriccből ment bele?
2015. nov. 14. 08:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Milyen spriccbol? Nem elvezett belem,kozel sem volt hozza. Az elejen 2 masodpercre rakta be a makkjat,utana mondtam neki h huzza ki es annyi volt.
2015. nov. 14. 09:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Nagyon kicsi az esély, hogy terhes legyél! Az antibiotikum nem annyira befolyásoló, inkább maga a fertőző betegség, meg a stressz, ettől késhet jópár napot. (Nekem volt, hogy ki is maradt egy egész ciklus, szóval két hónapra rá jött meg.) Jól tetted, hogy ragaszkodsz a gumihoz, ragaszkodj továbbra is!

Próbálj meg nem aggódni!

Ha ez megnyugtat, akkor a "behatolás" után minimum 14 nappal csinálj egy terhességi tesztet, az x-epil pár száz forint és kettő teszt is van benne, DM-ben kaphatő.

2015. nov. 14. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!