Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az baj ha meg van a mestruáció...

Az baj ha meg van a mestruációm és nem görcsölök?

Figyelt kérdés
NEm szoktam görcsölni, de egyszer volt olyan hogy nagyon görcsöltem és bevettem egy gyógyszert és sokkal jobb volt. 13/L
2010. márc. 19. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Én sem szoktam görcsölni. Teljesen normális :D

L/13 szintén

2010. márc. 19. 20:47
 2/4 anonim válasza:
A kezdeti időszakban én sem görcsöltem, aztán rá két évre meg olyan görcseim lettek hogy alig bírtam felállni a székből O.o Örülj hogy nincsenek :) Ha meg vannak akkor ott a tabletta, de azt hallottam hogy a görcs erőssége attól is függ menyit késik a menstruációd.
2010. márc. 19. 20:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem baj. Örülj neki.

Minden menstruáció másképpen zajlik. Lesz majd olyan is, hogy szinte nem jön semmi és hamar elmúlik és olyan os, hogy napokig dől majd belőled. Olyan is lesz, hogy meg se kottyan az egész és olyan is, hogy menni se tudsz, úgy görcsölsz majd.

Ezek mind teljesen normálisak. Csak a nagyobb szélsőségektől kell megijedned, pl ha már abnormálisan sokáig tart stb

20/L

2010. márc. 19. 20:50
 4/4 anonim ***** válasza:

nem baj, örülj neki. én szerencsére csak néha szoktam görcsölni, de az első napokban mindig kicsit fáj a hasam, olyankor próbálok másra koncentrálni és elmúlik :)

13/L

2010. márc. 19. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!