Hogyan mondanátok el röviden, tömören, minél kevésbé égő módon ezt az orvosnak?
azért vérzel jobban szex közben, mert akkor az erek megnyílnak odalent és a vérzés így megsokszorozódik.
nem értem mit szégyellsz rajta, főleg egy nő aki férjes!
szerény javaslatom: válts orvost!
És mi a diagnózisod?
Ez nagyon komolynak hangzik.
Voltam már más orvosnál is, senki nem tudott mondani semmit, minden leletem negatív, szövettantól kezdve, kenet, vérvétel, uh stb. Még egy kóbor cisztám sincs, vagy gyulladásom, vagy bármi ami magyarázattal szolgálna. Senki nem érti, még vérszegény sem vagyok a sok vérzés ellenére sem.
Tudom, hogy a szex vérbőséget okoz, de mint írtam, ha csak együtt vagyunk, vagy csak felizgulok, de nincs orgazmusom, akkor nem fokozódik a vérzés.
Most nőgyógyászra gondoltam.
Véralvadási gondjaim sincsenek, nem is voltak soha, mert már erre is gondolt a nőgyógyászom, továbbküldött hematológushoz. Endokrinológus sem talált semmit.
Azért van orgazmuskor, mert az vérbőséggel és az izmok összehúzódásával jár, ez nem szégyen, így mondd meg, és kész, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy meg kell találni a vérzés okát mielőbb.
Keress fel egy másik nőgyógyászt minél hamarabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!