Két nőgyógyász, két különböző diagnózis. Ez, hogy lehet? Kinek higgyek? Bővebben lent!
Kb. 3 hete voltam magán dokinál, mert egyik hónapról a másikra rendszertelenné vált a ciklusom. Augusztusban 10 napot késett (baba nem volt), szeptemberben nem jött meg, októberben 12 nap késés, most még semmi.
Szóval, akkor csinált UH, és megállapította, hogy valószínűleg policisztás petefészek szindróma. Hormonvizsgálatot kért, amit még nem tudtam megcsináltatni, mert várom a mensit..
Gondoltam egyet, elmentem ma az SZTK-ba. Ott is elmondtam a panaszomat, azt nem, hogy már egy magán doki látott. Ő is megnézett UH-val, és semmit nem látott a petefészkeimen.. teljesen normálisak.
Most akkor mi van? Kinek higgyek? Menjek egy 3. dokihoz? Valakinek hasonló tapasztalat?
Köszi az eddigi válaszokat!
Szerintem elmegyek holnap a másik dokihoz az sztkba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!