Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van olyan fogamzasgatlo ami...

Van olyan fogamzasgatlo ami nem okoz suly gyarapodast? Nem hizik tole a no?

Figyelt kérdés
Es meg mdgkerdeznem menzi gorcsoket csokkenti? Eleg has fajos vagyok az elso napon kitepnem az osszes hajam a fajdalomtol szinte:( segitsetek
2015. nov. 10. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:

MINDEN gyógyszer máshogy hat MINDEN nőre. Én pl nem híztam a Yadinetól, egy éve szedem. Nincs ájulás és rosszullét első mensinapon. De másnak meg az összes mellékhatás kijön tőle. Előre senki nem mondja meg neked, hogy reagál majd egy adott bogyóra a szervezeted.

19L

2015. nov. 10. 23:03
 2/5 anonim válasza:
A nő nem a fogamzágátlótól hízik. Abban nincs SEMMI hízlaló. Attól híznak, mert megnő az étvágyuk és nem bírnak maguknak parancsolni. Tehát ha odafigyelsz és nem zabálsz, akkor nem hízlal egyik sem.
2015. nov. 11. 01:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem igenis a bogyótól lehet hízni, mivel máshogy hat a hormonokra.
2015. nov. 11. 07:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Én 3 éve szedek foggátlót, mellette edzem és normálisan, egészségesen étkezem. Nem hizlal és éhségrohamom sincs tőle.

Állítólag enyhíti, én nem tudom, mert előtte se görcsöltem, de sokan említették már, hogy jó rá.

2015. nov. 11. 21:56
 5/5 anonim válasza:

Második!

Nem. A mai fogamzásgátlók már annyira kevés hormont tartalmaznak, hogy attól nincs ember, aki elhízik!

2015. nov. 13. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!