A szellemi éretségnek köze van a menstruációhoz?
Egy kicsit bonyolult a kérdés, de arra gondolok, hogy egy bizonyos szint alatt nem gyakori az, hogy valaki menstruálni kezdjen. (például itt egy eléggé egyszerű példa: Nem nagyon menstruálnak a lányok addig amíg nincsnek önálló gondolataik. tudom, hogy amit most írtam annak eléggé, nagy valószínűséggel nincs valóság alapja.)
Tehát lényegében arra lennék kíváncsi hogy viselkedése, elmondott gondolatai alapján lehet-e következtetni bármire a menstruációjával kapcsolatban.
Nem hinném. Nekem 10 évesen biztos volt annyi gondolatom, mint a jópár menstruáló 5 évesnek...
Nem tudok róla, hogy összefüggne. Én a klimaxról hallottam, hogy az intelligensebbeknek később jön el, de hogy ennek lenne valami alapja, azt sem tudom, igazából annyira nem is érdekel.
10 és fél éves korom óta menstruálok, nos, ha végig gondoljuk, akkor még gyerek voltam, nem igazán a szellemi érettség kora, hisz még gyerek voltam.
Szóval semmi köze hozzá, senki meg nem mondta volna, hogy 10 évesen már menstruáltam.:)
Súlyos értelmi fogyatékos lány ismerősöm is menstruál, pedig ön és közveszélyes, és régóta intézetben él. Azokon a napokon még nehezebb vele állítólag...
Ha igaz lenne a felvetésed, akkor ő neki nem is jött volna meg sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!