Vajon mitol lehet, hogy nem jon meg?
Figyelt kérdés
Augusztusban menstrualtam utoljara, azota semmi. Mivel mar lassan egy eve nem voltam egyutt ferfival (semmilyen forma an, sem egyejszakas, se semmi), ezert a terhesseget kizarnam. Ha csak nem csoda tortent, de azt nem gondolom... Viszont minden pms/terhessegi jelet produkalok, mar hetek ota fajnak a melleim, faj a derekam, pufi vagyok stb. Es nem es nem kepes megjonni. Mi lehet ennek az oka? Elore is koszonom a valaszokat.2015. nov. 5. 08:01
1/2 anonim válasza:
Stressz, hosszabb ideig tartó betegség, stb. De az még normális, ha nagy ritkán kimarad egy mensi, nem vagy gép.
19L
2/2 anonim válasza:
Ja bocsi, most nézem, hogy már több hónap kimaradt. Akkor viszont már érdemes dokihoz menni. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!