Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nőgyógyász megkérdezi mikor...

A nőgyógyász megkérdezi mikor vesztettel el a szüzességem és hogy hány férfival voltam?

Figyelt kérdés
2015. nov. 3. 20:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem. Miért kérdezné meg? Semmi köze hozzá. Annyit kérdez hogy élsz e nemi életet.
2015. nov. 3. 21:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Remélem ezt csak viccből kérdezted.
2015. nov. 3. 21:02
 3/9 anonim ***** válasza:
63%
Csak azt kérdezi hogy szűz e vagy még. Az meg a problémádtól függ hogy megkérdezi e hogy hány férfival voltál együtt hogy a helyes diagnózist felállitsa.
2015. nov. 3. 21:05
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Mem fogja megkérdezni. Ha vizsgál ugyis meglátja.
 5/9 anonim ***** válasza:
17%
Nem. Azt kérdezi, hogy élsz-e aktuálisan nemi életet, mert ha igen, akkor megpróbál rábeszélni a fogamzásgátló tablettára (nekem eddig mindig így volt).
 6/9 anonim ***** válasza:
54%
Utolsó: egy normális nőgyógyász nem próbál meg rábeszélni. A kérdező meg valószínűleg nem ahhoz az orvoshoz fog menni ahová te.
2015. nov. 3. 21:08
 7/9 anonim ***** válasza:
23%
Mivel velem már több nőgyógyásznál előfordult, ezért gondoltam, jobb, ha felkészítem erre az eshetőségre. De azért köszönöm, hogy lepontoztál.
2015. nov. 3. 21:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem kérdezi meg, hogy mikor vesztetted el a szüzességed, és azt sem látja és nem is kérdezi meg, hogy hány férfi volt az életedben?
2015. nov. 3. 22:36
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Már miért kérdezné meg hogy hány férfi volt az életedben??? mi a fene köze lenne hozzá?!
2015. nov. 4. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!