Mióta együtt vagyok a barátommal, rendszertelenebb lett a menzeszem. Ez mitől van?
Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt,ez idő alatt talán az első 1-2 hónapban jött meg a szokásos 28-29 napra.azóta mindig előbb pár nappal,de most legutóbb egy héttel. Nem ő az első akivel rendszeres szexuális életet élek,de korábban ez mintha még jót is tett volna,rendszeres volt a ciklusom,most meg mindig korábban jön meg. Mi állhat a háttérben? Kellene orvoshoz mennem? Mert elvileg a 21-35 napos ciklusok a normálisak,abba meg belefér a dolog,csak eddig 28 napos,sokkal rendszeresebb ciklusom volt. (Óvszerrel védekezünk és korábban is azzal védekeztem,nem szedtem fogamzásgátlót) 18/L2015. nov. 3. 10:37
1/1 anonim válasza:
Nem csak a mostani párkapcsolatod miatt lehet a dolog, az is elképzelhető, hogy ettől teljesen független. Teljesen normális, hogy az idő elteltével változik a ciklusod, főleg ebben az életkorban, amikor a hormonok néha teljesen összevissza működnek :) Az életviteledben is kereshető az ok, de aggódnod egyáltalán nem kell. Mondjuk ha rendszeres szexuális életet élsz, akkor amúgy is illik rendszeresen nőgyógyászhoz járni, szóval a legközelebb rákszűrés és rutinvizsgálat idején megemlítheted ezt az orvosodnak, kérd ki a véleményét, abból bajod nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!