Mitől büdös a mellem?
Naponta zuhanyzom/fürdök, próbálok a higiéniára odafigyelni.
Az étkezésem normális, nem mondom, hogy 100% egészséges, de ritkán eszem chipset, zsíros dolgokat, napi 5x eszek, ebben van gyümölcs/zöldség, általában turmixal indítom a napot, aztán tízóraira jön a reggeli, ami néha tojás, néha szendvics, ebédre általában leves+főétel, de van, hogy csak főétel, uszira valami kisebb dolog, pl. műzli, műzliszelet, vacsora változó, éhségtől függ, ha nagyon éhes vagyok, akkor főtt kaja vacsira is, ha aznap sokat ettem, akkor valami light-os, vagy konzerv hal, ilyesmi.
Le sem tudom írni a szagát, mintha tej lenne, leginkább ahhoz tudom hasonlítani. NEM vagyok terhes, esély sincs rá:D Nem szedek fogamzásgátlót, semmilyen más gyógyszert, néha multivitamint és C-vitamint, de ez nem mindennapos.
És a bimbóból jön, de annyira büdös, tegnap este 11kor zuhanyoztam, és most van rajtam egy melltartó és vastagabb hosszú ujjú póló, aminek a nyaka kissé bő, és érezni a bűzt!!
Mi a jó élet ez???
Biztos, hogy a bimbóból? Ha erős vagy mellben, inkább a hajlatnál (a melled alatt, ahol összefekszik a bőr) szokott ez előfordulni, főleg, ha hajlamos vagy izzadásra, és műszálas melltartót hordasz.
Próbálj meg azon a területen fertőtlenítő hatású tusfürdővel/szappannal mosakodni, és pamut, nem merevítős alsóneműt hordani.
Feltétlen nézesd meg dokival, mert mellgyulladás is lehet! A gyulladás büdös a genny miatt és ez a genny ürülhet a bimbón keresztül.
Nem fáj ha megnyomod? Nem váladékozik?
Nem fáj, nem gennyes, egyáltalán. Igazából csak szaga van.
Nincs nagy mellem, szóval kizárnám. Tudom, hogyha alatta lenne, az milyen lenne, sajnos nagyimnak elég nagy méretű melle van, így neki alatta szokott kidörzsölődni, de ő hintőporozza, és elvan vele.
De nekem semmi ilyen nincs. Jó minőségű pamut melltartókat hordok, ez a szatén/műszál sosem volt az én világom, főleg a csipkés, ami szúr mindenhol,mint a bront:D
Az a durva,hogy voltam már vizsgálaton, és nem vettek észre semmit, pedig ez már nem most kezdődött, hanem régebben is büdös volt..nagyon kellemetlen, de most felerősödött.
Még gondoltam arra (bár nem tudom, hogy ennek van-e értelme), hogy a krémes tusfürdőktől lenne? Komolyan, másra nem nagyon tudok gondolni. Vagy abba kéne hagynom 1 hónapra a tejfogyasztást, és akkor megnézni?
Az a baj, hogy ezeket csak találgatom de én nem vagyok orvos..mikor mondtam a nőgyógyászomnak, azt mondta, hogy ő nem érez semmit (mondjuk akkor pont nem volt büdös), meg hogy figyeljek a tisztálkodásra..(van, hogy napi 2x fürdök, mert útálok izzadt lenni..)
kb. 2 naponta mosom. Ha tehetem, anélkül vagyok amúgy, nem mintha zavarna, de pont a szag miatt, mert nem tudom, hogy nem-e attól van.
Van kb. 20 melltartóm, már régiek is, de az anyaguk nagyon jó, és nincs szívem kidobni őket:D Amúgy egy héten kb. 3-4 melltartót hordok, attól függően, hogy egyrészt mennyire izzadok, meg milyen ruhát veszek fel (sötéthez sötétet, fehérhez fehéret, színeshez színeset). Nyáron mondjuk maximum 1 napot bír ki, ha 12órázok, akkor van nálam néha tartalék, ahogyan többi ruha is. Nagyon útálom az izzadtságot:D
És nőgyógyászhoz menjek szerintetek, vagy mammográfiára? Igazából majdnemhogy mindkettőhöz kéne mennem, mammográfián pont 1 éve voltam, nőgyógyásznál pedig februárban, szóval lassan ideje. :)
Amúgy teafaolajjal bekenni lehet? Mert az elvileg fertőtlenít, hátha segítene :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!