Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez csak felfázás?

Ez csak felfázás?

Figyelt kérdés
Egy hete elmentem orvoshoz, és azt mondta hogy hólyaghurutom van. Mondta, hogy igyak sok vizet és öltözzek fel jól. Hát iszok is rendesen, naponta 2-2,5 litert, és fel is öltözök, de nem múlik el. Sőt rosszabb, pár napja már véres, gennyes folyásom is van, de csípő érzést nem érzek vizeléskor. És ez a véres dolog nagyon megijeszt. Nem akarok újra orvoshoz menni. Egyébként 23-án lett vége a menstruációmnak. Mit csináljak??

2015. nov. 2. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp kérj egy másik orvosi szakvéleményt!
2015. nov. 2. 15:34
 2/6 anonim ***** válasza:
aki hólyaghurutra nem ad gyógyszert, az hülye. nagyon veszélyes és szövödményt is okozhat, meg fájdalmas is tud lenni, van mikor elmúlik magátol, de inkább szednék rá antibiotikumot, a felöltözés és a sok folyadék megelozésre is jó meg persze most is ha már benne vagy, de menj el másik orvoshoz
2015. nov. 2. 17:03
 3/6 A kérdező kommentje:

Akkor majd keresek másik orvost.

Egyébként vettem be Nitrofurantoin-t, szerintetek az segít egy picit?

2015. nov. 2. 20:10
 4/6 anonim ***** válasza:
húgyuti fertozésre van, doki irta fel? vagy honnan van ? mert vényköteles
2015. nov. 2. 20:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem írt fel semmit. Ezt a gyógyszert itthon találtam, de a tájékoztató alapján ártani nem árt, ha meg nem segít akkor se lesz tőle több bajom ennél ott lent.
2015. nov. 2. 20:19
 6/6 anonim ***** válasza:
de ne szedj be olyat amit nem irtak fel neked!!! nem szabad!!!
2015. nov. 2. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!