Lehet így bajom?
Sziasztok! Kb egy hete tapasztaltam hogy lehet valami fertőzés félém; a hüvelyemnél és környékénél viszkető, enyhén égető érzést érzek, kicsit több sárgás folyás. Próbáltam használni rá gomba elleni krémet nem hatott, így úgy határoztam nődokihoz megyek, vagyis a holnapi napon mert csak akkor tudok elszabadulni, de ma megjött a menstruációm és nem mehetek. Félek , hogy eldurvul a fertőzésem vagy valami, mert legközelebb 1 hét múlva tudok menni.. lehet valami bajom, vagy mit csináljak?
21L
Azért, mert olyankor nemigen lát semmit a doki a hüvelyből, mivel erősen szennyezett állapotú, hogy szépen fejezzem ki magam, kedves első.
Kérdező, várd meg az egy hetet, szerintem addig nem lesz sokkal durvább, esetleg telefonon beszélj a dokival, hátha tud segíteni.
Nem lesz semmi gond, várd meg amíg elmúlik és aztán menj dokihoz.
Egyébként nekem is volt már hasonló és a menstruációval "kitisztult" minden, elmúlt a fertőzés.
Amit még tehetsz, hogy tisztán tartod a területet, és élőflórás dolgokat fogyasztasz, ugyanis a megfelelő bélflóra segíti, hogy a hüvelyflóra is egészséges legyen. Vissza tudnak települni a jó bacik menzesz után.
Ha nagyon viszket, akkor gyógyszertárban vény nélkül kapható Lidocain kenőcsöt is használhatsz csak a KÜLSŐ részekre. Illetve addig is folytathatod a gomba ellenes kenőcs külsőleges használatát.
Menstruáció alatt is el lehet menni az orvoshoz, látni fogja, amit kell (tapasztalat).
Ha mégis zavar, nyugtasson az a tudat, hogy általában a gombás tünetek mérséklődnek a vérzés alatt.
köszönöm a válaszokat :)
Nos nem tudom hogy gomba -e a viszketésre használtam a krémet. Külsőleg nincs jele hogy fertőzés lenne, nem gyulladt, vagy vörös odalent, illetve a folyásom sem "túrós" így inkább valami bacis fertőzésre gyanakszom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!