Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Melyik a megbízhatóbb teszt,...

KisNagyMokus kérdése:

Melyik a megbízhatóbb teszt, a Clearblue Plus vagy a Medi-lab?

Figyelt kérdés
3 különböző napon teszteltem, Clearblue Plus-t használtam. Ez a teszt szépen erősödött, az utolsón a tesztcsík már majdnem olyan erős lett, mint a kontrollcsík. Ugyanezen harmadik alkalommal elővettem egy Medi-lab tesztet is, ugyanazt a vizeletet használtam, ezen viszont szinte semmi nincs, szinte száradási csíknak nevezném. Úgy tudom, ez megbízható teszt. Ti is úgy gondoljátok, hogy valamilyen hibás darabot fogtam ki?
2015. nov. 1. 18:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Főleg ha van szép pozitív, főleg hogy egyre erősebb, annak hinnék. Én a clearbluet ismerem, nagyon jó teszt.

A másikhoz lehet a vizelet nem volt elég koncentrált vagy csak ilyen gagyi a teszt de ne foglalkozz vele. Gratulálok!

2015. nov. 1. 19:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megerősítést. :) Első gyermekemnél Medi-labot használtam - 10 éve -, ezért bíztam benne, de akkor most inkább a másikat nézegetem. ;)
2015. nov. 1. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!