Zaklatás miatt lehet hogy nem megy jól a szex?
Figyelt kérdés
Kb 11-13 éves korom között volt egy férfi a környékünkön akinek bemutattak . Ez után amikor meglátott engem az utcán odajött hozzám és mindig azt mondta mikyen gyönyörű vagyok majd csak bámult engem percekig ..konkrétan rettegtem hogy találkozom vele. Nem tudom hogy mennyire reagáltam ezt túl de pont kamaszodtam és engem ez furcsán érintett. Ma ott tartok hogy volt egy pasim (2 évig ) de egyszer sem sikerült jól a szex.. Meg úgy a kapcsolatok sem jönnek össze. Összejövök valakivel és egy év után megőrjítem az illetőt..hisztis leszek. Szerintetek ez áll a háttérben? 19/L2015. okt. 30. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!