Szeretnék elmenni rákszűrésre. Milyen vizsgálatokra számítsak?
Írdd be google-be, hogy pelvic examination és akkor kijön sok.
Ha van konkrétan kérdésed, arra szívesen válaszolok akár itt, akár privátban is.
Annyit elöljáróban, hogy NEM fáj!!!!
1-es: Szerintem a kérdező nem pelvic examination-re, hanem (nőgyógyászati) rákszűrésre szeretne menni, éppen ezért nem angol, hanem magyar nyelven szeretne keresni. Valószínűleg ezért magyarul is tette fel a kérdését egy magyar honlapon, nem pedig angolul egy angol fórumon.
Egyébként itt van pl. (magyar nyelvű) infó:
https://www.youtube.com/watch?v=-6AejLM3ch4
A keresés valóban jó ötlet. Írd (egy d-vel) be a keresőbe (nem csak a Google létezik, hanem pl. az Ecosia, DuckDuckGo, Bing is), hogy rákszűrés, és rengeteg találatot kapsz.
2-es!
Az írd valóban 1 d, én is tudom. Valószínűleg sietségemben 2x nyomtam rá, és nem olvastam vissza, mielőtt elküldtem.
Úgy érzem hozzászólásod inkább nekem, mint a kérdezőnek szól, az én helyreigazításom.
A stílust nem veszem fel, de azt leírom, hogy a pelvic examination magyarul kismedencei vizsgálat, aminek része a nőgyógyászati rákszűrés is. A kérdés pedig erre irányult. Angolul ma már 60 alatt mindenki beszél, ez nem lehet akadály, hiszen a kérdező vsz. 10-en vagy 20-on éves első alkalmas jelölt. Így nagy eséllyel beszél angolul, tehát nem lesz nehéz a videoban elhangzottak megértése. Valamint mivel nem egy leírást ajánlottam, hanem egy videot, ha nem is érti a szövegét, látja mi történik benne.
Igen, más kereső is van, de a google a legismertebb, ezért azt írtam be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!