Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megduzzadt szeméremajkak. Mit...

Megduzzadt szeméremajkak. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Külföldön tartózkodom még pár hónapig, így orvoshoz mennem kicsit nehézkes. A szeméremajkaim megduzzadtak, piros, és fáj, gyulladt érzés. Azonban nem viszket!

Jelen esetben a menzeszem is meg van így ha akarnék se tudnék orvoshoz menni. Szerintetek magától el fog múlni?

Valószínáleg valami baktérium, mostanában sokszor hordam nedves alsóneműt, mert nem volt ideje megszáradni. :S

Régen volt gombás fertőzésem, de az viszkető érzés volt, és a hüvelyen belül. Most inkább kívül duzzadt meg.

Van Canesten és Mikogal krémem, valamint Fluconer tablettám. SZerintetek alkalmazzam valamelyiket?

22L

2015. okt. 30. 11:10
 1/9 anonim válasza:
Igen.Mindenképpen kenőcs elősször.A te tested,és szükséged van rá ! Van úgynevezett Kamillá üllő fürdő is.Érdemes kipróbálni.A nedves fehérnemű is ludas lehet.Nem szégyen vastagabb bugyit felvenni.Egyébként én férfi vagyok.Csak van egy pici ismeretem ezen a téren.
2015. okt. 30. 11:28
 2/9 anonim válasza:
0%
Kamillás üllő fürdő.Így akartam írni.Felfázhattál.
2015. okt. 30. 11:29
 3/9 anonim ***** válasza:
40%

"Mindenképpen kenőcs elősször.A te tested,és szükséged van rá !"

Igen, és ezzel a "módszerrel" a te tested megy tönkre! A szabadon kapható kenöcsök, stb nem ér gyakorlatilag semmit, a legjobb esetben a tüneteket enyhíti, de semmit nem gyógyít.

Külföldön is vannak orvosok, a helyedben minél elöbb el kellene menned, mielött tényleg komoly bajod lesz, amit utána évekig tartó kezeléssel lehet - ha egyáltalán sikerül - kikezelni.

2015. okt. 30. 11:36
 4/9 anonim válasza:
Én írtam a kamillás üllő fürdőt,és a kenőgyöt.A kérdező nem írta le,hogy melyik országban van.Ugyanis ha Amerikában akkor kell betegbiztosítás.Plusz ha lejárt a vízuma ezért haza is küldhetik ha kiderül.Anyukám is felfázós volt.Ezért is javasoltam ezt,mert ez segített.
2015. okt. 30. 11:47
 5/9 A kérdező kommentje:

Angliában vagyok. Köszönöm írtam egy e-mailt.

Ismerődöm mikor nőgyógyásznál volt Angliában nem vizsgálták meg, mert itt elvileg 24 év alatt nem csinálnak vizsgálatot. Elmondta mi a baja, az alapján diagnosztizálták. :S

2015. okt. 30. 11:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a tünetek NEM felfázásra utalnak, hanem fertözésre/gyuladásra!
2015. okt. 30. 11:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Küldtem privit. Hátha hasznát veszed.
2015. okt. 30. 11:53
 8/9 anonim ***** válasza:
2 vagy 3 nap alatt szokott e-mail-re válaszolni.
2015. okt. 30. 12:21
 9/9 anonim ***** válasza:

" itt elvileg 24 év alatt nem csinálnak vizsgálatot"

NA ez az, ami teljesen kizárt, ha valakinek baja van, azt MINDEN ALKALOMMAL meg KELL vizsgálni!

2015. okt. 30. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!