Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetséges hogy komoly hüvelyi...

Lehetséges hogy komoly hüvelyi betegségem van?

Figyelt kérdés

Már elég régóta elég sok hüvelyi váladékom van, erre nem figyeltem fel. De felfigyeltem hogy nagyon kellemetlen szaga van. Továbbá néha furcsa nem folyósra emlékeztető állaga van... inkább ilyen nyúlós állagú. De ilyen csak úgymond már nem "frissen" szokott lenni. Például reggel felkelek és a WC-n látom, vagy egy hosszú nap után látom a fehérneműben amit napközben nem vettem észre. Opálos anyag, néha kicsit sárgás(de ez lehet az eseteleges vizeletcseppeketől, hiába igyekszik az ember, sterilre nem tudja törölni).

Szűz vagyok, és semmiféle olyan érintkezés vagy sérülés nem lehet a hüvelyben. Nőgyógyásznál még nem jártam, tanácsos lenne elmenni? (nyilván, de első alkalomra és szűzen nem érzem szükségességét)

2015. okt. 29. 22:37
 1/4 anonim ***** válasza:
fertőzés. De küldhetnél egy képet róla
2015. okt. 29. 22:43
 2/4 Linó03 ***** válasza:
Én azért nem lennék olyan biztos a fertőzésben, mindenkinek más. Kinek több, kinek kevesebb. A szagát meg nekem pl. az is befolyásolja, hogy mit ettem.
2015. okt. 29. 22:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, ez a nyúlós váladék meg simán lehet a nyákdugó is.

[link]

2015. okt. 29. 22:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez egy normális fehérfolyás. No para

19L

2015. okt. 30. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!