Valószínűleg elkaptam valami hüvelyfertőzést vagy gombát. El fog múlni magától? (17 vagyok)
Figyelt kérdés
17 éves vagyok (nem élek nemi életet viszont uszodába járok, valamint tampont használok és épp pár napja múlt el a menstruációm). Erős égető érzést érzek nyilván valamilyen fertőzést szedhettem össze :S ezzel mindenképp nőgyógyászhoz kell menni? Esetleg van valami amivel itthon is tudnám kezelni akár csak tünetek csillapítására? (pl kamilla tea?)2010. márc. 17. 22:44
11/11 anonim válasza:
Nem lehet hogy túl mostad,én már jártam így és csípet,meg fájt egy darabig.Tudod nekem állandó feheér folyásom van,ami azt mondják normális és hát nem bírom a tisztaságit,fürdéskor vakarozás jön rám,hát így történt a dolog.Ha mégis el kell menned,közöld a dokival most vagy előszőr itt,ha nem voltál senkivel arról is szólj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!