Mit tegyek a lepedőn lévő vércseppek ellen?
Figyelt kérdés
vér cseppes volt a lepedőm és nem tudtam miért annyira nem vérzem. viszont hátra folyik a vér és hátul a bugyim tiszta vér lett és a nadrágomon is vavércsepp n pár ami "befogta" a takarót. átcseréltem a nacit. mit lehet ez ellen tenni?2015. okt. 29. 20:31
11/19 A kérdező kommentje:
Mindenképp megkérem.
Köszönöm!
ha húzok fel dupla bugyit meg berakok hátrébb még egy betétet akkor is van esély rá hogy a takaróm tiszta vér legyen?
2015. okt. 29. 20:57
12/19 A kérdező kommentje:
és az milyen hogyha még egy bugyiba rakok be betétet és azt felhuzom erre? az nem ér semmit nem?
2015. okt. 29. 20:59
13/19 anonim válasza:
Felesleges ennyire tulspilazni a dolgokat
Ha picit Veres lesz nincs semmi gond, majd kimossatok a lepedot
Mindenkivel előfordul néha
14/19 Linó03 válasza:
Még egy bugyi még egy betét szerintem nem segít. Én egy törölközőt szoktam magam alá rakni, mert előfordul, hogy éjszakai betéttel is átázom. Anyudat meg akkor kérd meg, hogy mutassa meg a betét bugyiba rakását, mert nem megy, és vegyen neked éjszakai betétet.
15/19 A kérdező kommentje:
raktam be hátrébb mégeggy betétet meg vettem fel mégegy bugyit.
2015. okt. 29. 21:07
16/19 anonim válasza:
Tampon+betét és/vagy dupla bugyi. Én még törülközőanyagot is rakok a lepedő alá, a heverőt ugyanis nehezebb kimosni..., elég volt 2x megszívni.
17/19 A kérdező kommentje:
lepedő alá akkor rakjak még valamit?
2015. okt. 29. 21:10
18/19 anonim válasza:
Azért folyik hátra a vér, mert nem illeszkedik a betét rendesen. A betét tetejére tegyél egy kis marok vattát, így az fogja felszívni és levezetni a vért a betétbe, és nem folyik hátra.
19/19 A kérdező kommentje:
köszönöm!
tettem be mégegyet viszont most pont nem folyik hátra. hanem most ilyen darabos valami jött.
2015. okt. 29. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!