Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az normális hogy nekem már...

Az normális hogy nekem már kb.1 és fél éve van fehéfolyásom?

Figyelt kérdés

Amúgy még nincs menstruációm. Ja és még nem világosítottak fel mindenről a szüleim ezért légyszi írjátok le hogy mondjam el, ha ez nem normális. Köszönöm.

12\lány

2015. okt. 29. 06:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Vegyél rendes betétet és legyen a táskádba az is,mert bármikor mensid lehet.

Mensi van hogy legelőször sárgás,rozsda színű vagy sötétbarna csak.De van akinek egyből rendes vér jön elsőre a hüvelyêből.A mensi 3-10 napig is eltarthat akár,de általában 3-6 napig tart.21-28 napra szokott az előző mensi első napját követően megjönni,de itt is vannak kivêtelek akiknek 35 napra jön csak meg.

Tehát ha nov 1-én megjön akkor 21-28 napra jöhet meg a következő nov 22-dec. 29. körül.

Az első pár évben a mensi késhet vagy korábban jöhet meg a vártnál,túl rövid ideig 3 napig,vagy túl sokáig 10-11 napig is eltarthat,vagy akár hónapokra is kimaradhat.

A hasad görcsölhet ilyenkor Nospát lehet venni,jó görcsoldó ez.De olyan is van akiknél mensi alatt az első pár napban hasmenés jelentkezik.

2015. okt. 29. 20:17
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Már a folyás eleje óta hordok tisztasági betétet. De azért köszi. :)
2015. okt. 30. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!