Nyáron nagyon komoly vírust szedtem össze, amitől több, mint 1 hétig ment a hasam, majdnem kiszáradtam. Ami korty vizet lenyeltem már jött is ki. Azóta viszont nem tudok rendesen wc-zni. Hiába eszek rososat, vagy olyat, ami régen meghajtott (pl csípős étel), ma már semmi nem használ. Mindig nagyon kemény a székletem és állandóan felsérti a végbélnyílásomat, vérezni szokott.
Egyszerűen már nem tudok hogyan táplálkozni, mindent kipróbáltam. Gyógyszer van erre esetleg? Vagy már ez örökre ilyen marad?
2015. okt. 28. 10:46
1/5 anonim válasza:
Egész életemben szorulásom volt, meg lehet szokni:D De ami nekem segít: rengeteg folyadék. Alapjáraton is, meg ha tudom hogy most már nagyon kéne, akkor egyszerre megiszok nagyon sokat, az be szokta indítani. A másik a tamarinlax lekvár, általában segít. Persze nem azonnal. A hasmasszázs is jót szokott tenni, meg én néha kézzel rásegítek lent is, ha érzem hogy ott van de nem tud kijönni. Ami meg tuti megoldás az a beöntés. De az nem túl kellemes:D
2015. okt. 28. 12:10
2/5 anonim válasza:
Próbáltál éhgyomorra jól megcukrozott gyümölcslevet inni?Nekem bevált,többször volt,h 2-3 hétig semmi,még a beöntés sem segített.Napi 2-3 L folyadék,rendszeres testmozgás,emésztést javító gyógyteák,keserű és gyógyvizek de csak kúraszerűen,kolon-hidroterápia,bélflórarendezés (Protexin,élőflórás joghurtok)hasadat is megmasszírozhatod.Ne egyél székletfogó ételeket.Remélem v.mi beválik!
2015. okt. 28. 13:02
3/5 A kérdező kommentje:
Teákat még nem próbáltam, de a többit igen! Hát én nem akarom ezt megszokni, mert elég kellemetlen, és mindig nagyon fáj, konkrétan attól félek, hogy egyszer kiszakad a végbelem. Mindig az eleje olyan szúrós, a többi meg szo-szo.
Folyadékot is iszok rendesen, szóval nem tudom mi lehet a baj. Valami jótékony baci nem működik rendesen a hasmenésem óta?
2015. okt. 28. 16:17
4/5 anonim válasza:
Reggeli előtt egyél meg egy joghurtot, vagy kefírt magában. Igyál rá egy pohár teát, vagy vizet. A nap folyamán egyél sült tököt, vagy aszalt szilvából pár szemet. Ezek segíteni fognak.
2015. okt. 28. 21:03
5/5 anonim válasza:
nekem is volt ilyen problémám! Szűztea (forte) segít, este 2 adagot melegen tolj le és reggel minden oké lesz... néha hashajtóval oldottam meg a dolgot de azt nem szabad
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!