Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek ha viszket a...

Mit tegyek ha viszket a huvelyem tajekan? Tobbi alul

Figyelt kérdés
Eddig semmi problemam nem volt es azt vettem eszre hogy szeretkezes utan viszketek alul eleinte azthittem csak semmiseg aztan mar kezdtem felni de a baratnoim azzal nyugtattak hogy a baratom biztos csak elkapott valami kos felfazast es kijon rajtam. De ahogy megfigyeltem ez szeretkezes utan van es uj fajta gumit hasznalunk... Lehet ez a problema? Vagy elkaptam fertozest.. Egyaltalan nem tudom mit tehetnek ilyenkor. Nagyon halas lennek az ertelmes valaszokert. Es meg annyi kerdesem lenne hogy ha bekennem a canesten kombi unoval ugy is ha csak esetleg egy allergias tunet akkor nem lesz gondom? Meg amellett lehet szexelni?
2015. okt. 27. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:
megnézhetem élőben ?:D
2015. okt. 27. 22:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem a barátod felfázása jön ki rajtad, az biztos.

Az újfajta gumit cseréljétek le. Ha továbbra is viszket akkor menj nőgyógyászhoz és majd ő eldönti, hogy mi bajod és milyen kezelést igényel. A canesten gomba ellen jó, de nem csak gombás fertőzésed lehet.

2015. okt. 27. 22:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Milyen gumit használtok? A latexre pl. sokan érzékenyek.
2015. okt. 27. 22:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Kend be KanesztenKombival, hátha segít, néha nyitogasd és nézegesd hogy van-e valami fertőzésre utaló benne... Szexelni azt lehet, ha nem vagy fertőző.
2015. okt. 27. 22:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Most esik le, Kérdező, hogy milyen kis humoros vagy xDDDDD

Írod, hogy viszket a hüvelyed... ..."Többi alul" xDDDDDDDD

2015. okt. 27. 22:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez egy jó kis fetőzés lesz, amit önmagában a szex is okozhat az általa okozott hámsérülés miatt. Nőgyógyászhoz érdemes először elmenni, hogy megállaőítsa, hogy gomba-e, vagy bakteriális. A gombás általában erős viszketést, és túrós állagú folyást okoz. Ha később biztos vagy ebben, akkor vannak rá vénynélküli gyógyszerek. De ezek bacira nem hatnak.
2015. okt. 28. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!