Az utóbbi néhány napban eléggé viszket a hüvelyem. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Utánanéztem az interneten, hogy az ilyen gombás fertőzéseknél általában valamilyen váladék is lenne, de nekem semmi ilyen nincs, csak viszket és leginkább reggelente. Mit kéne tennem? Orvos?2010. márc. 17. 07:26
1/5 anonim válasza:
Naná, hogy orvos. Bár szerintem akkor is gomba lesz a mumus... Vagy túl dúrva volt az esti szex/maszti.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát mikor elkezdődött viszketni, akkor aznap a szex vége már fájt egy kicsit.. lehet hogy attól? kidörzsölődött?:S
2010. márc. 17. 08:14
3/5 anonim válasza:
Szerintem is gomba, az a túrós folyás csak idő kérdése lenne, de ha okos vagy akkor nem várod meg, és rögtön megmutatod orvosnak!!
4/5 anonim válasza:
Nekem nem volt semmilyen váladék "mellé",gomba volt! Irány a doki minél hamarabb
5/5 A kérdező kommentje:
Amúgyis holnap akarok menni dokihoz, feliratni gyógyszert, akkor megkérdezem ezt is.. remélem nem lesz túl nagy baj :S
2010. márc. 17. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!