Mennyi ideig tart a felépülés egy fibroadenóma kiműtése után? Tapasztalatok?
18 éves vagyok, fél éve találtam egy 2 centis csomót a mellemben, persze egyből orvos... két helyen voltam ultrahangon, megcsinálták a vékony tű biopsziát, jóindulatú. Nemrég a fél éves kontrollon viszont kiderült, hogy már 2.5 centi. Az altatásos műtét mellett döntöttem. Mennyi időbe telik a gyógyulás? Utána a heg lehet fájdalmas? Attól félek, hogy mi van, ha mégsem jóindulatú...vagy hogy nagyon csúnya lesz a heg. Szerdán fognak megműteni, iszonyúan félek! :/
18/L
Sziasztok csajok! :) Engem november 16-án műtöttek, és 3 cm-es volt... Nagyon féltem, napokig nem aludtam előtte.
Hát egyáltalán nem kellett volna félni. Sok olyan hozzászólást láttam,hogy borzalmas, hetekig fáj, ilyenek... Nyugi mindenkinek akit ezután műtenének, mert nekem iszonyú alacsony a fájdalomküszöböm, és mégis két nappal a műtét után már lassan, de sétálgattam a nagymamámmal és sütit sütögettük. :) De persze emellett kötelező a sok pihenés is, hogy gyógyuljon a seb!
Dolgozni simán vissza lehet menni egy hét után, ha nem cipekedős, vendéglátós munka. :)
A heg nem mondom, hogy nem látszik... de nem csúnya, vigyáztak rá, hogy azért esztétikus maradjon a cici. :) Senkit nem fognak direkt elcsúnyítani... És inkább egy kis heg, ami egész életünkben mutatja, hogy tökös veterán csajok vagyunk, mint mondjuk később a kemó... :(
Puszi mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!