Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek? Mitől lehet? Mi...

Szerintetek? Mitől lehet? Mi a baj velem? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Kicsit kellemetlen a problémám, de azért leírom. Két hónapja élek szexuális életet. Mindegy együttlét után felfázás szerű tüneteim vannak, amik hosszabb rövidebb idő után elmúlnak. Kétszer szedtem már rá antibiotikumot, akkor ideig-óráig elmúltak a tüneteim, de a következő együttlétnél megint előjöttek. . .

Már szégyelek orvoshoz menni, két hónap alatt a harmadik felfázással. . .

Van ötletetek, hogy mitől lehet ez? Amúgy óvszerrel védekezünk, ha ez fontos. Légyszi segítsetek, mert el vagyok keseredve. :(

2010. márc. 16. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:

az gyulladás lesz. sajnos vannak ilyen nők akiknek szexuális együttlét után hüvelygulladás lép fel.

ez több ok miatt lehet.

1. a barátodat nem kezelték ki akkor amikor téged, így folyton visszaadja neked a bajt

2. az óvszer irritál

3. gyenge a hüvelyflórád, és mivel a hüvely savas, a sperma meg lugos, eltolja a hüvelyflórát rossz irányba.

ez rád nem vonatkozik, mivel óvszert használtok.

így az első 2 közül lehet vmelyik

2010. márc. 16. 15:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Illetve csak az első nem? Mert az óvszer miatt a páromat nem is kezelték, mivel ő nem kaphatta el. Nem a 16 éves, kicsit beteszem kategóriába tartozunk. Nagyon vigyázunk arra, hogy óvszer nélkül ne érintkezzünk. Köszi a választ!
2010. márc. 16. 15:22
 3/4 anonim ***** válasza:

hát hmm....akkor marad az óvszer.

de amúgy én olyatis hallottam h a szex vált ki ilyet egyes nőkben...konkrétan a szex miatt történik, majd magától elmúlik amikor nincsen szex.

igazából megkéne próbálnotok gumi nélkül szexelni. de az meg ugye veszélyes a teherbeesésre nézve. esetleg fogamzásgátló? ha a gumi irritál akkor úgyse nagyon lesz más választás. mert a latexmentes gumik több ezerbe kerülnek. és lehet nemis latex allergiád van mert akkor viszketnél is

2010. márc. 16. 16:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem akarok egyelőre gyógyszert szedni, annak ellenére sem, hogy elég komoly a kapcsolatunk. Esetleg más ötlet megelőzésre? Köszi előre is! :)
2010. márc. 16. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!