Fájdalmas vizelés utalhat valamilyen gombásodásra?
Leszögezném, hogy fogok orvoshoz menni, csak remélem, hogy más is van itt, aki küzdött ilyen bajjal és tud nekem reményt adni.
Több hónapja fel-fel lángoló, felfázás-szerű tünetekkel küzdöm, ami főként aktus után jön elő. Folyásom van, de szerintem nem kóros, valamint a szaga sem kellemetlen. Néha enyhe viszketést érzek. Minden aktus után rohanok a vécére, sokan ajánlották ezt a hugyúti fertőzések kiújulásának kikerülésére. Ám akármit csinálok, előjön ez a vizeléses panasz bizonyos időközönként. Fogamzásgátlót szedek, mással nem védekezünk a párommal. Lehetséges, hogy valaki gombásodást adogatunk oda-vissza egymásnak? Urológusnál voltam, ő azt mondta, nem lát semmi rendelleneset, gombagyanúval elküldött a nőgyógyászhoz, aki írt nekem alhasi gyulladásokra egy antibiot, azt beszedtem, de nem tűnik hatásosnak. Valakinek volt hasonlója? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!