Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fájdalmas vizelés utalhat...

Fájdalmas vizelés utalhat valamilyen gombásodásra?

Figyelt kérdés

Leszögezném, hogy fogok orvoshoz menni, csak remélem, hogy más is van itt, aki küzdött ilyen bajjal és tud nekem reményt adni.

Több hónapja fel-fel lángoló, felfázás-szerű tünetekkel küzdöm, ami főként aktus után jön elő. Folyásom van, de szerintem nem kóros, valamint a szaga sem kellemetlen. Néha enyhe viszketést érzek. Minden aktus után rohanok a vécére, sokan ajánlották ezt a hugyúti fertőzések kiújulásának kikerülésére. Ám akármit csinálok, előjön ez a vizeléses panasz bizonyos időközönként. Fogamzásgátlót szedek, mással nem védekezünk a párommal. Lehetséges, hogy valaki gombásodást adogatunk oda-vissza egymásnak? Urológusnál voltam, ő azt mondta, nem lát semmi rendelleneset, gombagyanúval elküldött a nőgyógyászhoz, aki írt nekem alhasi gyulladásokra egy antibiot, azt beszedtem, de nem tűnik hatásosnak. Valakinek volt hasonlója? :(

2015. okt. 13. 13:54
 1/2 wendy666 ***** válasza:
Gombásodástól lehet húgyuti fertőzésed, de lehet egy hosszan tartó felfázásod is. Az orvos által ajánlott antibiotiukum mellet javaslom, hogy szedjél tőzegáfonyát (gyógynövényesnél beszerezhető), vegyél ülőfürdőt kamillába, és a pároddal csak a biztonság kedvéért csináljatok végig egy canesten kúrát.. Szerintem ennek be kell válnia
2015. okt. 14. 09:56
 2/2 anonim ***** válasza:
hólyaghurut?
2015. okt. 14. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!