Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vetélés gyanú? + értetlenkedés...

Vetélés gyanú? + értetlenkedés! Lent HOSSZAN részletezve! Előre is sorry!?

Figyelt kérdés

Helló. 17 napja késik a ... 3éve szeretnénk párommal babát. 10.02. óta nagyon gyenge pecséteő volt. Gondoltam ez nem a meg szokott. (26napos a ciklusum rendszeres, max 1 napot szokott csúszni) Csináltam 10.05. este fél 9 kor tesztet II vonal. :D csináltam eggyet 10.07. reggel szintén II vonal. Elhatároztam orvoshoz megyek. Délven be görcsölt a hasam (mint amikor peteérésem van mert szoktam érezni)Alapból ott indultak a bajok, hogy a kerület ahol lakom nem oda vagyok be jelentve. Egy pár telefonálás után közölte minden környékemen felllelhető orvos, hogy ODA MENJEK AHOVÁ TARTOZOM MERT NEM FOGNAK EL LÁTNI!!!! Jó kicsit jobban lettem. Fel kerekedtem. Okmány iroda tartózkodás hely váltás után már úton is voltunk a dokihoz. Ott nem voltam bejelentve de fel vettek SÜRGŐSSÉGI!!! ellátásra. 2 óra várakozás után behívtak. Mondtam mi a hejzet. Kedves volt az orvos bizakodó. Mondta semmit nem lát még de vastaga méh nyálkahártya szerinte biztos terhes vagyok. Mondom a vérzéssel mi van? Ne foglalkozzak vele. 16 án menjek visza vizelet minta UH. Azóta el telt 4 nap ez az ötödik. Szobat óta nagyon vérzik fájdalom alig és már darabok is vannak. Én eléggé sejtem a rossz oldalt. De párom biztat hátha várjak péntekig. Más orvoshoz NEM MEHETEK MIVEL NEM LÁT EL. Pénzem nincs magán orvosra. Valami ötlet? Várjam ki azt a 4 napot mostmár türelmesen?

Jah ahová be vagyok jelentve közölték hogy PCO gyanús vagyok és nincs pete érésem és egyszer félre is kezeltek egy felfázással majdnem. Amúgy se szőrös se kövér nem vagyok nem iszom (max két hetente egy gyümis sört) több mint fél éve nem dohányzom. Pete érésem van hisz redszeres a havim és a teszt se véletlenül lett pozitiv.

BOCSÁNAT A REGLNYLRT. DE ELEGEM LETT. HÁTHA VALAKI TUD TANÁCSOT ADNI

kÖSZI KATI

2015. okt. 12. 12:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Tessék példa. Egy perce hívtam fel a munkahelyemmel szemben lévő 13. kerületi sztk Nőgyóggyászatát. Közölte velem egy nagyon lenéző hangnemű aszisztens vagy a f...m se tudja ki hogy én hogy képzelem eggyáltalán azt hogy én őket fel hívom kérdésekkel? Menjek oda ahol voltam ahhoz az orvoshoz akinél voltam és ne zaklassam őket. És ne is próbáljak át menni hozzájuk mert nem fognak fogadni.

Hát már előre is bocsánat de sz...ja ki a f...mat az összer ilyen rohadt orvos aszisztens stb stb stb

A családomban van egy "Orvos" Honvédban Dolgozik. De én a családom fenn maradó tagjának nem akarom a tudtára adni még azt se ha jó hír van. Ő már nem rokon csak oylasmi de úgyis el mondaná mindenkinek velem mi van. Aztán hívogatna mindenki stb stb stb. Jah és múltkor mikor megkértem egy orvosi szívességre intézett időpontot stb csak el felejtett szólni hogy nem is lesz bent és nem is fognak el látni. Ugyan olyan sz.......r minden orvosnál a hejzet.Max 1-2 kivétel van

2015. okt. 13. 16:04
 12/15 A kérdező kommentje:
Marad a péntek mivel a doki akkor van bent a főnököm is akkor engedett el délelőtt egy órával később jövök be. Tegnap fel hívtam az sztk-ba a dokit és mondta hogy ahhoz a dokihoz menjek akinél voltam de ő kedvesebb volt nem küldött el a fenébe. Igaz a végén köszönés nélkül tette rám a telefont. Tegnap nem bírtam ki biztos ami biztos csináltam még egy tesztet. Igaz nem olyat mint eddig. De eléggé erős rajta még a második csík. Nem tudom mennyiben térnek el a tesztek színei egymástól, de ez jóval erősebb mint ez első kettő. De lehet csak azt akarom hinni. Lehet még magas a hcg bár gyengülnie kellene. Arra is gondoltam már, hogy lehet közbe volt peteérés szerű ugye a fájás miatt múlt szerdán és mivel van már egy ami be érett így az lökődik ki vagy meghülyült a szervezetem vagy a fene se tudja. Én már inkább nem is stresszelem ezen magam. Majd pénteken kiderül.- Ha valakit érdekel mi lett a vége írjon és leírom.
2015. okt. 14. 09:41
 13/15 A kérdező kommentje:
Mármint a "nem olyan mint eddig" úgy értendő hogy más típusú tesztet vettem.
2015. okt. 14. 09:42
 14/15 anonim válasza:
Szia! Voltál ma orvosnál?
2015. okt. 16. 17:16
 15/15 A kérdező kommentje:
Helló. Nézegettem a netet és még találtam ezt a rezgés régi poszton. El jutottam pénteken orvoshoz aki nevetve közölte el étel tem viszont látás!!! Le se szart. Papírom ön az állt folyadékot talált a szervezetem én hasurrgben. Utána magam orvost hívtam telefonon. Közölte menjek be kedden INGYEN megvizsgál, de ha úgy érzem hétvégén mentő. Úgy lett. Szombat este 8 kor ÉLETMENTŐ műtétet hajtottak végre rajtam. Méhen kívüli 2 hónapos terhesség és szetrobbant bal petevezeto. Köszönöm Magyar Eü. Gratula. Remélem segítettem valakinek. Ha bárki ilyet tapasztal mindenképp valami orvost. Legközelebbi kórház és addig ne mozdulj onnan míg nem vizsgálnak meg. Muszaly nekik. Ezért fizeti az ember a tb t, hogy epladak nem, hogy el zavarják megdogleni. A baba azóta se jött ősze. Már 6 éve párommal aki Aug 11 óta a férjem. Sok év távlatából köszi a segítségeteket azert
2018. nov. 1. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!