Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nektek is kellemetlen a KLION...

Reguskah kérdése:

Nektek is kellemetlen a KLION D100 tabletta használata?! Szúr, viszket, csíp, éget. El se tudom mondani mit érzek. Ez valami bajt jelent, vagy normális dolog?!

Figyelt kérdés

2015. okt. 7. 22:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Akkor meg nyugodtam, ha másnak is ilyen érzés volt. Orvoshoz azért nem mentem, mert olyan hogy nem is ért hozzá, csak van, ha el is kezd vizsgálni nem csinálja végig, meg azt se tudja mi a bajod,gyógyszer nevét nem tudja helyesen leírni.. stb.. hagyjuk inkább..
2015. okt. 8. 10:50
 12/14 anonim ***** válasza:
30%

4

Attól mert régen kérdezted anyukádtól és ő azt mondta ilyen, na ez nekem nem válasz. Én biztos megkérdezném az orvosom, hogy ő mit mond.

De most beleolvastam a betegtájékoztatóba.

"4. LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK

Mint minden gyógyszer, így a Klion-D 100 hüvelytabletta is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek.

A hüvelytablettát önmagában alkalmazva ritkán helyi irritációt okozhat, vagy a hüvelynyálkahártya túlérzékenységi reakciója fordulhat elő."

Na szóval sehol nem írja, hogy ez normális.

Szóval ne mondjunk már hülyeségeket. Kérdező te meg jobban jársz ha azzal beszélsz aki ezt felírta, mint az anyukám ezt meg azt mondta válaszokra hallgatsz.

2015. okt. 8. 10:57
 13/14 anonim ***** válasza:
94%
Most látom, hogy te magad diagnosztizáltad a dolgokat. Ez a lehető legrosszabb. Elmondani minden hülyének az orvost, és magadat okosabbnak tartani elég gáz. Ha nem megfelelő az orvos akkor kell keresni másikat, de egy ilyen komoly gyógyszert csak úgy magunktól használni felelőtlenség.
2015. okt. 8. 11:00
 14/14 anonim válasza:
Tenyleg mostmar nemtudom mit higyek csip a klion huvelytabletta utana jobb vagy rosszabb elmulasztja bakterialis fertozest
2020. nov. 4. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!