Elmondaná valaki hogy megy ez a magán orvos/szülész fogadása?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ha az ember akar választani egy szülésorvost magának, megkérdezi hogy elvállalná e és hogy mennyit kér érte? Ez nekem olyan izé, akkor már inkább elmegyek egy magán-orvoshoz, ott is fizetek annyit a szülésért, mint amennyit amúgy is adnék, nem? Elmegyek egy konzultációra, majd megbeszéljük az időpontot és kész. Vagy nem így van? Ehhez kapcsolódó kérdésem még, hogy magán orvosnál tudok szülni, vagy a kórházban csak? Mármint a helységre gondolok, hogy ott a rendelőjében megtudom-e szülni, vagy sem. Ha nem, akkor pedig elmegyek egy konzultációra hozzá, megbeszéljük a részleteket-ami pár ezer Ft. Utána megbeszéljük a kiírt időpontot, és ha indul a szülés szólok és megyünk be a klinikára? Vagy hogy megy ez az egész? Mert terhesgondozásra túl messze lenne nekem oda bejárnom. 1-1.5 óra. Pláne magánhoz!!! Mert az sokkal több kiadás. Ha még megtennétek, megírnátok, hogy milyen időközönként kell járni vizsgálatra és milyenekre, ha terhes leszek? Mert akkor ezeknek az árát is megtudom nézni esetleg a magán honlapján. Bár úgy tudom hogy oda kell járnom, ahova kijelölnek. ? Legjobb lenne egy olyan magán, aki rendel a klinikán is. És akkor ott intézném el vele ezeket a dolgokat? Minden érdekel, de nem vagyunk úgy anyagilag, hogy ilyen plusz kiadásokba ütközzek. Köszi!2015. okt. 7. 11:09
11/14 A kérdező kommentje:
Na ez így rendben! :) De pl régebben a szüleim fizettek a fül-orr-gégészemnek, mert elvégzett rajtam egy kisebb műtétet. 30 ezret adtak neki, holott az meg munkaidőn belül, előre le volt egyeztetve.
2015. okt. 7. 20:52
12/14 A kérdező kommentje:
Ha a klinikán nem tudom elérni azt az orvost akit szeretnék (és nagy esély van rá hogy azt mondaná hogy nem meri bevállalni, mert sok a betege) és magánrendelésében keresem fel és ott kérdezek rá a gyermek témára, szerintetek? Így is tudok olyat keresni, akinek nincs tarifája.
2015. okt. 7. 20:55
13/14 anonim válasza:
Ezt most nem értem. Az én dokim dolgozik sztk-ban terhesgondozáson és a kórházban műt, szülést vezet stb. Van magánrendelése is én direkt oda mentem, mert nem bírom az sztk hangulatát. A magánrendelőbe tértem rá a témára, hogy majd jöhetek e Önhöz terhesgondozásra is. A szülésre ahányszor rákerült a szó (mert azóta már sokszor voltam Nála más probléma miatt) mindig úgy beszélünk hogy egyértelmű számára is hogy vele akarom.
14/14 anonim válasza:
Én amikor ajánlotta egy barinőm beütöttem a doki nevét a keresőbe feljött egy csomó weboldal kismamák véleményeivel így sok infót tudtam szerezni, hogy Ő nem mond árat, és kb. Mennyit szoktak adni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!