Hány naponta lehet borotválkozni? Kell borotvahab, vagy még valami?
Szóval anyának mondtam h le kéne borotválni a hónaljamat (strandra). Nem örült,de (kb.)2-ször ő csinálta,meg mondta h kell.Aztán azt mondta h ez egyszeri alkalom utána nem engedi (!!!).
Végül megcsináltam a háta mögött,szóval tőle nem kérhetek segítséget.
Gondoltam itt kaphatok tanácsokat:
Hány naponta lehet(1 naponta esetleg baj lehet)?
Kell borotvahab,testápoló,mert ilyesmiket olvastam(?).
Barátnőm azt mondta ő sima tusfürdővel szokta(én is azzal).
Kell még valami?Mi 1 kis faluban élünk,drogériákba csak vele tudok elmenni,de akkor meg rá fog jönni!
Óriási bajban vagyok,légy szives segítsetek :((
12/L
Miert nem szeretne anyuud, hogy szortelenits? Olyan sokan irtatk mar itt az ilyeneket, meg nem mernek dezodort kerni es hasonlok. Mi a ciki benne?
En van, hogy naponta borotvalom, de attol fugg mit veszek fel, jon a hideg ido, igy nem olyan surun fogom mostanaban.
En furdes kozben szoktam szorteleniteni es nekem a hajbalzsam valt be, de jo a borotvahab is. Jot tesz h nyugtato dezodorod van, jarj utana/tapasztald ki melyik az a marka ami bevalik.
De mi a francért kell borotválni?
Pláne 12 évesen?! :O
És mégis hogyan? anyum előtt vehetek meg mindent (itt a faluban egy Coop van).
És a borotvát kell cserélni?
Anya egyébként "egészségtelennek" tartja.Nem tudom miért,beszélni meg nem lehet vele ,mikor felhoztam elkezdett üvölteni,hogy buta,hülye és "túl kamaszos" vagyok!
Vagy megmondjam?Akkor kitör a balhé :/
Én 19 éves lány vagyok, a hónaljamat 1-2 hetente borotválom. Nyilván nyáron gyakrabban. De mindenkinek más ütemben nő, csináld, ahogy neked kényelmes. A bikinivonalamat kb 2 hetente borotválom le, de ez is változó. A lábamat kozmetikussal gyantázom kb havonta (néha a hónaljamat is, csak ahhoz, hogy a gyanta leszedje a szőrt, hosszabbnak kell lennie, és nem mindig tudom kívárni, főleg nyáron).
Nekem olyan borotvám van, aminek a fejét kell cserélni. Ezt attól függően szoktam, hogy mennyit használom. Van, hogy csak negyedévente. Lehet külön csak fejet venni hozzá, így az a rész, amit a kezedben fogsz, mindig ugyanaz marad. Ha eldobható borotvád van, akkor azt kb 10-15 alkalom után kell cserélni. De nekem olyan nem volt, így nem tudom. :P
Szőrteleníts, ahogy neked kényelmes, ebbe anyukád igazán nem szólhat bele.
5-ös köszönöm,de én
1. nem tudom mi az a bikini vonal(?).
2. a lábamat nem szőrtelenítem(szőke vagyok az nem látszik,meg jó puha :D)
3.testápoló meg nem tudom van-e a Coopban(?).
Mindenkinek köszönöm :))
8-as én pont azt szeretem,h még csillog is :D
9-es ma voltam a Coopban és tényleg van(200 volt nálam az meg másra volt adva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!